Her på siden er vist en række af de produkter, som vi hos EBC sælger og producerer.

Hos EBC har vi specialiseret os i udstyr til bulk-håndtering af rå-materialer såsom plastik eller PVC i pille-form når de flyttes til/fra ISO containere.

Vores maskiner bliver benyttet i et væld af forskellige lande over hele verden og er således udsat for mange udfordrende arbejdsmiljøer. Overfor disse har EBC's maskiner vist sig at være fuldt funktionelle i selv de mest krævende miljøer.

Klik her for at se yderligere billeder af udstyret i funktion.Cellesluse ER2G18

ER2G18 er navnet på den cellesluse som vi hos EBC selv har konstrueret. Slusen er fra begyndelsen konstrueret med henblik på at kunne monteres på et container-chassis. Det er således ikke en modificeret industriel maskine.

Celleslusen ER2G18 skiller sig ud fra andre lignende maskiner på flere punkter og har således nogle distinktive unikke fordele. [Læs mere her]

   TWBR18
Udstyr til containere

EBC har udviklet og produceret en lang række udstyr som kan bruges sammen med celleslusen ER2G18. Dette udstyr gør det muligt at lave en stabil og tæt forbindelse mellem slusen og containeren.

Udstyret er kompatibelt med langt de fleste containere som bruges til transport af produkter i bulkform. Standard skibscontainere, stål bulk containere og aluminium bulk containere, er blot nogle af de containertyper, som nemt kan kobles sammen med slusen ER2G18. [Læs mere her]

   VOS Print | Tilbage

Sidst opdateret 22. januar 2015