Celleslusen ER2G18 er udviklet og produceret af EBC. Konstruktionen af slusen er baseret på erfaring fra mere end 2000 enheder, leveret verden over, gennem de sidste 30 år.

Slusen er lavet med specielt henblik på syntetiske materialer, men kan ligeledes bruges til levnedsmidler. I dag bruges slusen i hele Europa, fra Finland i nord, til Spanien i syd og udsættes derfor for temperaturer fra
-30°c til +40°c. Slusen er fra begyndelsen konstrueret til montering på et container chassis, den er derfor kompakt, men ydeevnen er stadig høj, som følge af en række unikke detaljer:

Slusen ER2G18 er en såkaldt gennemblæsningssluse. Derved forstås at transporten af produktet foregår direkte i sluselommerne. Dette sikrer en blid håndtering af produktet og optimerer den fysiske størrelse på slusen.

Akslen på rotoren er tykkere på midten end i enderne, hvor den går gennem endedækslerne. Dette medfører et mindre slid på pakningerne, samtidig med det gør rengøring og inspektion lettere.

Ind- og udgangs hullerne i bunden af slusen, hvor transport luften kommer ind og produktet ud, er ikke runde som man normalt ser det. Hullerne er gjort bredere i bunden og sikrer derved en længere åbningstid, samt en bedre tømning af lommerne.
 Rotor

Slusen er konstrueret og produceret med stort henblik til service og rengøring. Af hensyn til rengøring, findes der i slusen ingen hjørner eller kroge, som ikke nemt kan rengøres. Hele enheden består af sammenboltede dele, som derfor er nemme at servicere og vedligeholde.

Klik på billederne for en større udgave.

 

 

 TWBR18-L  TWBR18-L TWBR18-L  Rotary feeder with frame

Der er aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Derfor er hele slusen lavet i rustfast stål (AISI 304)

Pakninger, kuglelejer osv. er leveret af de førende producenter.

ER2G18 Slusen fås med 2 forskellige typer pakninger:


ER2G18-N er tætnet med en almindelig pak-dåse, fyldt ud med 4 pak-snore. Denne type pakning er god til plastgranulat og andre ikke pulver lignende produkter.
 
 
  
ER2G18-L er tætnet med en kombination af en almindelig pak-dåse og en luftpakning. Luftpakningen sørger for hele tiden at holde tætningen mellem rotor og endedæksel ren. Denne type pakning er nødvendig ved transport af produkter i pulverform.
 

TWBR18

   

TWBR18

Eksploderet tegning af ER2G18-N
Filen er i PDF format (Engelsk)

 

Eksploderet tegning af ER2G18-L
Filen er i PDF format (Engelsk)

 

 Der findes dokumentation og tegninger fra tidligere konstruktioner i download sektionen.


   
Print | Tilbage

Sidst opdateret 22. januar 2015